۶ مطلب در بهمن ۱۳۹۸ ثبت شده است

طرز تهیه حریره بادام

حریره بادام یکی از غذاهای بسیار مقوی و مغذی برای کودکان در سن رشد و سالمندان است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد برای معده های حساس نیز بسیار مناسب است. حریره بادام از نظر ظاهری شباهت زیادی به فرنی آرد برنج دارد.

به عنوان یک مادر بعد از این که نوزاد به سن شش ماهگی که زمان خوردن غذای کمکی است برسد، شاید بزرگ‌ترین دغدغه‌تان این باشد که چه غذایی در رژیم غذایی کودک‌تان قرار دهید تا علاوه بر این که راحت هضم شود، مقوی بوده و رشد جسمی و ذهنی او را تامین کند. حریر بادام یا فرنی بادام یکی از غذاهای سنتی ایرانی است. در گذشته که غذاهای آماده کم‌تر بوده فرنی بادام را به عنوان غذای کمکی به کودک می‌دادند. به غیر از غذای کودک این غذا برای بزرگسالان و افرادی که در معرض پوکی استخوان هستند فوق‌العاده است. بنابراین این غذا را در رژیم غذایی‌تان به عنوان عصرانه یا حتی در ماه رمضان به عنوان افطاری میل کنید. در ادامه به طرز تهیه حریره بادام خواهیم پرداخت

پخت حریر بادام

  • دانیال عظیمی
  • يكشنبه ۲۷ بهمن ۹۸

مرحله به مرحله درست کردن “اکبر جوجه”

مواد لازم برای اکبر جوجه

  • جوجه ی مرغ    یک کیلوگرم
  • رب انارشیرین   2 پیمانه
  • لیموترش        1 کیلوگرم
  • زعفران دم کرده       3 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع       3 پیمانه
  • نمک و فلفل:به مقدار کافی

غذاهای-خوشمزه

  • دانیال عظیمی
  • شنبه ۱۹ بهمن ۹۸

گراتن گوشت

 

مواد لازم :
دو عدد سیب زمینی
۵۰ گرم کره
یک چهارم پیمانه شیر
نمک وفلفل بمیزان لازم
موادماکارونی (من پیازروتفت دادم گوشت رواضافه کردم تفت دادم وسپس ادویه ورب و ... ریختم)
سس بشامل بمیزان لازم
پنیرپیتزا ۲۰۰ گرم

  • دانیال عظیمی
  • دوشنبه ۱۴ بهمن ۹۸

کباب لقمه ترکیه ای

کباب لقمه ترکیه ای، یکی دیگر از کباب های خوشمزه و با طبخی ساده است که مزه ای متفاوت داشته و شما را از یکنواختی طعم کباب ها نجات می دهد.

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز درشت 1 عدد
سبزی خشک معطر( ریحان و جعفری)1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
آرد سوخاری1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل 1/2 قاشق چایخوری
روغن مایع 4 قاشق غذاخوری

نتیجه تصویری برای کباب لقمه ترکیه ای

  • دانیال عظیمی
  • شنبه ۱۲ بهمن ۹۸

پای آناناس

مواد لازم
کره ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۸۰ گرم
پودر قند ۲۰۰ گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
آرد قنادی ۲۰۰ گرم
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
نشاسته ذرت یک قاشق سوپخوری
پودر نارگیل چهار قاشق غذاخوری
شیر کم چرب هم دمای محیط یک چهارم پیمانه
آب کمپوت آناناس یک چهارم پیمانه
کمپوت آناناس یک بسته

نتیجه تصویری برای پای آناناس

  • دانیال عظیمی
  • چهارشنبه ۲ بهمن ۹۸

طرز تهیه استانبولی پلو با طعمی واقعی و طبیعی

برای جا افتادن استانبولی چه نکاتی لازم است ؟

استانبولی پلو از جمله غذاهایی می باشد که اساس آن برنج و گوجه فرنگی می باشد که به عنوانی بعضی از افراد از آن نیز به عنوان دمی گوجه یاد می کنند.

استانبولی پلو

ما را در ادامه این مطلب از آشپزخانه نمناک همراهی کنید تا برای شما دستور تهیه استانبولی پلو با گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را بیان کنیم.

مواد لازم برای درست کردن استانبولی پلو

  • گوشت مغز ران بدون استخوان :750گرم
  • برنج :یک کیلو
  • رب گوجه فرنگی :یک قاشق سوپخوری
  • گوجه فرنگی:سه کیلو
  • پیاز سرخ کرده  :3 تا 4 قاشق سوپخوری
  • روغن :100 تا 150گرم
  • نمک و فلفل :به مقدار کافی

استانبولی پلو

  • دانیال عظیمی
  • سه شنبه ۱ بهمن ۹۸