۷ مطلب در آذر ۱۳۹۸ ثبت شده است

طرز تهیه کیک کنجدی

کیک کنجدی

مواد لازم

آرد دو پیمانه
شیر یک پیمانه
روغن نصف پیمانه
شکر یک پیمانه
پوست رنده‌شده پرتغال به میزان لازم
بیکینگ‌پودر یک قاشق مرباخوری
گلاب نصف پیمانه
هل یک قاشق مرباخوری
کنجد و دراژه های رنگی برای تزئین به میزان لازم

کیک کنجدی

کیک کنجدی

  • دانیال عظیمی
  • چهارشنبه ۲۰ آذر ۹۸

طرز تهیه نان باگت

طرز تهیه نان باگت

طرز تهیه نان باگت باساده ترین روش

نان باگت مخصوص ساندویچ می باشد که اصولا در میان برخی از ایرانی ها به نان ساندویچ هم مشهور می باشد اما چه بهتر که اگر قرار است در منزل خودتان ساندویچ درست کنید نان آن را هم خودتان درست نمایید.

 

اما چجوری ؟ ما بهتون میگیم که طرز تهیه نان باگت به دو روش رو که امیدواریم مورد استفاده مفید شما قرار بگیره.

نان باگت

مواد لازم برای نان باگت :

  • شیر : 1 لیوان
  • آب : نصف لیوان
  • کره نرم شده : یک چهارم لیوان
  • آرد سفید:4 لیوان
  • خمیر مایه فوری : 1 ق غ
  • شکر : 2 ق غ
  • نمک : یک و نیم ق چ
  • تخم مرغ : 1 عدد

  • دانیال عظیمی
  • سه شنبه ۱۹ آذر ۹۸

طرز تهیه سس قارچ

 

طرز تهیه سس قارچ خوش طعم و خوشمزه

سس قارچ یکی از انواع سس های خوشمزه و بسیار پرطرفدار در سراسر جهان می باشد که به همراه طیف زیادی از غذاها سرو می شود. از این سس می توانید در کنار غذاهایی مثل استیک مرغ ، استیک گوشت ، پاستا و .. استفاده کنید.

 Image result for ?طرز تهیه سس قارچ?‎

مواد لازم برای تهیه سس قارچ

  • 2 لیوان شیر
  • 2 قاشق غذاخوری آرد گندم یا آرد سفید
  • 40 گرم کره
  • 300 گرم قارچ خام
  • ادویه دلخواه به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم

  • دانیال عظیمی
  • دوشنبه ۱۸ آذر ۹۸

طرز تهیه نان پنجره ای

شما هم به جای خرید شیرینی برای مهمانی شب یلدا، خودتان برای پخت شیرینی یا نان پنجره ای دست به کار شوید.

نان پنجره‌ ای یکی از شیرینی های قدیمی ایرانی است و با توجه به اینکه پخت آن مانند دیگر شیرینی ها نیاز چندانی به مهارت ندارد، اغلب خانم های ایرانی لااقل یک بار پختن این نوع شیرینی را امتحان کرده اند.

Image result for ‫نان پنجره ای‬‎

مواد لازم برای تهیه نان پنجره ای :

 شیر 2/3 پیمانه
 نشاسته گل 1/2 پیمانه
 آرد قنادی یا همان آرد سفید 1 پیمانه
گلاب 1/3 پیمانه
تخم مرغ  3 عدد
 وانیل کمی
پودر قند برای روی شیرینی ها  مقداری

  • دانیال عظیمی
  • شنبه ۱۶ آذر ۹۸

طرز تهیه ۱۸ دسر ساده و جذاب خانگی

دسر علاوه بر کوچک تر ها در بین بزرگتر ها هم طرفداران زیادی دارد. در ادامه این مطلب ۱۸ روش تهیه دسرهای خوشمزه و ساده را برای شما آماده کرده ایم.

۱. دسر ساده زعفرانی

دسر زعفرانی یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین دسر‌هایی است که ‎می‌توانید در زمانی بسیار کم آن را تهیه کنید.

نصف پیمانه آب را در قابلمه ریخته و ۲ قاشق غذاخوری ژلاتین را به آن اضافه کنید. کمی صبر کنید تا دانه‌های ژلاتین حالت اسفنجی پیدا کنند. سپس قابلمه را روی حرارت شعله بسیار ملایم قرار دهید تا ژلاتین شفاف و مایع شود. در مرحله بعد، ۳ لیوان شیر و ۱ لیوان شکر را در ظرفی جداگانه روی حرارت قرار دهید تا جایی که کمی گرم شود. پس از آن کمی زعفران ساییده شده را به مخلوط شیر و شکر اضافه کنید. به محض این‌که احساس کردید شیر در حال به جوش آمدن و قل زدن است، کمی گلاب و وانیل را به همراه ژلاتین مایع به آن اضافه کنید و اجازه دهید که مخلوط کاملا سرد شود. سپس نصف بسته خامه صبحانه را حسابی با چنگال یا همزن هم بزنید تا رقیق شود. خامه رقیق شده را به موادی که در مرحله قبل مخلوط کردید اضافه کنید و مواد را به خوبی هم بزنید تا یک‌دست شوند. برای مرحله آخر، کف قالب مورد نظرتان را کمی با روغن خوراکی چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید و اجازه دهید به مدت ۴-۵ ساعت داخل دمای یخچال سرد شده و شکل قالب را به خود بگیرد. پس از آن دسر شما آماده سرو است.

برای تزیین کردن دسر ساده خود می‌توانید مثل ژله آن را به یک ظرف دیگر منتقل کنید.

 

دسر ساده و خوشمزه

  • دانیال عظیمی
  • سه شنبه ۱۲ آذر ۹۸

طرز تهیه ته دیگ ماکارونی خوشمزه به ۴ روش

۱. طرز تهیه ته دیگ ماکارونی با نان لواش

  1. ابتدا قابلمه‌ای که بهتر است از جنس تفلون نچسب باشد را روی حرارت متوسط قرار دهید و صبر کنید تا کمی داغ شود.
  2. مخلوطی از کره و روغن (به نسبت ۱ به ۳ یعنی به ازای ۱ قاشق کره از ۳ قاشق روغن استفاده کنید) را در قابلمه ریخته و اجازه دهید ذوب شده و داغ شوند.
  3. تکه‌های نان لواش را طوری ته قابلمه بچینید که بین آن‌ها فضای خالی نباشد و کف قابلمه کاملا با آن پوشانده شود.
  4. برای اینکه ته دیگ ماکارونی طعم و رنگ بهتری بگیرد، پس از چیدن تکه‌های نان ته قابلمه کمی زعفران آب کرده روی آن‌ها بپاشید.
  5. ماکارونی آبکش را با سس گوشت که قبلا تهیه کرده اید مخلوط کرده و در قابلمه بریزید.
  6. اجازه دهید چند دقیقه حرارت بالا باشد تا نان خودش را بگیرد. سپس حرارت را ملایم کنید و ۳۵-۳۰ دقیقه صبر کنید تا ماکارونی دم بکشد و ته دیگ ماکارونی کاملا برشته و خوشرنگ شود.
  7. اگر قصد ندارید بالافاصله پس از دم کشیدن ماکارونی آن را سرو کنید حتما زیر قابلمه شعله پخش کن قرار داده و حرارت را خیلی کم کنید. خاموش کردن حرارت و سرو غذا با فاصله، باعث نرم شدن ته دیگ ماکارونی شده و شما را از خوردن یک ته دیگ برشته‌ خوش آب و رنگ محروم خواهد کرد.
  8. پس از آماده شدن غذا، ته قابلمه را در ظرف آب سرد قرار دهید تا ته دیگ به صورت قالبی جدا شود.

ته دیگ ماکارونی با نون لواش

  • دانیال عظیمی
  • يكشنبه ۱۰ آذر ۹۸

همه چیز درباره سس سویا

 سس سویا

تاریخچه سس سویا درست مانند “توفو” سس سویا هم از دانه های گیاه سویا درست می شود. اروپایی ها دانه های سویا را در اوایل قرن 18 پیدا کردند و این در حالی است که چینی ها در حدود 5000 سال پیش از آن به عنوان یکی از منابع اولیه تغذیه ی خود استفاده می کردند. امپراتور چین در آن زمان نام سویا را “تا تئو” گذاشته بود که به معنای “دانه بزرگ” بود و یکی از 5 دانه مقدس چینی ها در میان برنج، گندم، جو، و ارزن به شمار می رفت. سویا منبعی سرشار از پروتئین می باشد، به این شکل که پروتئین موجود در 1کیلو سویا معادل پروتئین موجود در 2.5 کیلو گوشت قرمز است. به هر حال تاریخچه سس سویا بر می گردد به 2000 سال قبل و در ابتدا مانند نوعی رب شور مورد استفاده قرار می گرفت.

 

طرز تهیه سس سویا

  • دانیال عظیمی
  • شنبه ۹ آذر ۹۸