آموزش درست کردن شیرینی نارگیلی

 مواد لازم برای شیرینی نارگیلی

  • پودر نارگیل پرچرب 300 گرم مهادل 2 پیمانه
  • شکر 250 گرم
  • سفیده تخم مرغ 3 عدد
  • آب لیمو نصف قاشق چایخوری
  • وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
  • روغن مایع نصف پیمانه سر خالی

Image result for ‫شیرینی نارگیلی‬‎

طرز تهیه شیرینی نارگیلی با طعمی بی نظیر

ابتدا پود نارگیل را به همراه شکر و نصف سفیده ی تخم مرغ مخلوط میکنیم و هم میزنیم .

بعد نیمی از روغن را به مواد اضافه میکنیم و بر روی حرارت ملایم به صورت متداوم هم میزنیم تا زمانی که با فشار انگشت روی مواد احساس گرما را حس کنیم و وقتی به این حرارت رسید بقیه مواد را که شامل نصف دیگر سفیده تخم مرغ و روغن می باشد را به مایع شیرینی مخلوط میکنیم و کاملا هم میزنیم

در این حالت اگر مواد شیرینی شل به نظر رسید بیشتر روی شعله حرارتش میدهیم و اگر با این ترفند درست نشد کمی آرد برنج ّبه مواد اضافه میکنیم و اگر برعکس ،مایع ما سفت بود به آن کمی سفیده تخم مرغ یا روغن اضافه میکنیم.

بعد از اینکه مایع ما به غلظت مناسب رسید از روی حرارت برمیداریم و وانیل را به آن اضافه میکنیم و باکمی هم زدن آب لیمو را هم برای سفید کردن خمیر شیرینی مخلوط میکنیم و هم میزنیم.

 

آموزش خاص درست کردن شیرینی نارگیلی

خمیر آماده شده را در قیف میریزیم و روی کاغذ روغنی که روی سینی فر قرار دادیم به اندازه یک گردو از مواد را با فاصله مناسب فشار میدهیم و در حرارت فر 175 درجه که از یک ربع قبل روشن بود به مدت 15 دقیقه قرار میدهیم .

باید دقت کنید که رنگ شیرینی ها قهوه ای نشوند.بعد از اینکه شیرینی ها پخت روی آن کمی ترک می خورد.

اجازه میدهیم شیرینی های آماده شده در دمای محیط خنک شوند. سپس به آرامی شیرینی ها را از روی کاغذ روغنی بر میداریم و داخل ظرف مورد نظر می چینیم .

با  رهاوب همراه باشید

 

نکاتی طلایی برای پخت بهتر شیرینی نارگیلی

  1. اگر مایع شیرینی خیلی سفت بود به آن نصف سفیده تخم مرغ دیگر اضافه نمایید و مخلوط کنید. ولی اگر شل و آبکی بود میتوانید یک قاشق غذا خوری پودر آرد برنج به آن اضافه نمایید.
  2. شما میتوانید با دست و یا قاشق اسکوپ ساز هم برای  چیدن شیرینی در سنی فر استفاده کنید. دست خود را کمی چرب نمایید و شیرینی را کف دستتان  تنظیم کنید.
  3. برای اینکه پف شیرینی نخوابد در حین پخت درب فر را باز نکنید.
  4. شیرینی را میتوانید با پودر پسته یا خلال پسته تزیین کنید .فقط باید قبل از پخت کمی آنها روی را شیرینی فشار دهید که به شیرینی بچسبد.
  5. اگر بخواهید شیرینی نارگیلی را زعفرانی یا کاکائویی کنید فقط کافیست مقداری زعفران دم کرده یا پودر کاکائو در خمیر شیرینی بریزید و مخلوط کنید.
  6. ترک هایی که روی شیرینی می افتد نباید خیلی همیق باشد و داخل شیرینی باید ترد و نرم باشد.
  7. شیرینی را بلافاصله بعد از خارج کردن از فر ، لز سینی جدا نکنید و صبر کنید تا کاملا خنک شود.
  8. اگر شیرینی ها به کاغذ روغنی چسبید، آنها را از زیر با پارچه ای مرطوب کمی خیس کنید تا کاغذ کمی مرطوب شود و شیرینی به راحتی جدا شود.
  9. دقت کنید در مواد یا روش پخت شیرینی نارگیلی تغییری ایجاد نکنید.
  10. برای اینکه شیرینی زود خشک و سفت نشود حتما آنها را در ظروف در بسته نگهداری کنید.
  11. برای تهیه شیرینی نارگیلی شکلاتی میتوانید مقداری شکلات تخته ای را ذوب کنید و کف شیرینی ها را در آن فرو کنید و بعد داخل یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند.
  12. کم داغ زدن خمیر باعث می شود شیرینی به کاغذ روغنی بچسبد و همچنین باعث خشکی و خامی شیرینی میشود.
  13. کم داغ زدن خمیر  باعث می شود مایه شیرینی هنگام پختن در فر بیش از حد پهن شود. 
  14. داغ زدن بیش از حد هم باعث می شود شیرینی در فر پف نکند و سطح شیرینی طلایی و براق نشود، و ترک های ایجاد شده بر روی شیرینی عمیق باشد و بعد از اتمام پخت در کف شیرینی ها گود شود.
  15. جایگزین کردن پودر قند و شکر قهوه ای در این شیرینی مناسب نیست و مایه شیرینی را به هم چسبیده و فشرده می کند.
  16. اگر سینی فر مناسب نباشد و رنگ و جنس مناسب را نداشته باشد ممکن است ته شیرینی ها بسوزد.به همین دلیل از سینی خود فر استفاده نکنید، و از سینی های آلومینیومی یا گالوانیزه مخصوص شیرینی پزی، یا سینی رولت با رنگ روشن استفاده کنید.
  17. سینی را در پنجره وسط فر قرار دهید. 
  18. استفاده ازدماسنج در فر برای شیرینی های خشک لازم است.

منبع: ام کوک