۵ مطلب در دی ۱۳۹۸ ثبت شده است

دو فینگر فود مجلسی : راتای مرغ و گردو و راتای ژامبون و سیب زمینی

 

مواد لازم
سینه مرغ پخته شده یک عدد
گردو نگینی شده یک سوم پیمانه
سیب زمینی پخته یک عدد
ساقه پیازچه سه شاخه
شوید تازه چاپ شده یک ق غ
پنیر خامه ای و مایونز به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
نان تست چند عدد

  • دانیال عظیمی
  • چهارشنبه ۲۵ دی ۹۸

طرز تهیه “شله زرد” خوشمزه و خوش رنگ با نکاتی ویژه

آموزش درست کردن شله زرد در سه سوت
شله زردی دسری خوشمزه و شیرین است که شاید اکثر ما آن را به عنوان نذری خورده باشیم ، یکی از دلایلی که این غذا به عنوان نذری طبخ می شود شیوه پختن و طرز تهیه آسان آن است که در چند دقیقه بدون هیچ فنون پیچده ای یک شله زرد خوشمزه و دلچسپ را تهیه نمایید.

  • دانیال عظیمی
  • سه شنبه ۲۴ دی ۹۸

طرز تهیه سوپ مرغ

سوپ مرغ یکی از سوپ های خوشمزه و مفیدی است که علاوه بر اینکه برای درمان بیماران استفاده می شود به عنوان پیش غذا هم از آن استفاده می شود. سوپ مرغ یک سوپ کاملا سالم و مقوی است و به همین جهت برای تقویت بیماران مناسب است.

سوپ مرغ را با مواد متفاوتی می توانید تهیه کنید. ما در این مطلب دستور آشپزی یکی از متداول ترین سوپ های مرغ را برای شما آماده کرده ایم که با موادی مانند گوشت مرغ ، سیب زمینی ، هویج ، پیاز و سبزیجات معطر تهیه می شود.

با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سوپ مرغ تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری سوپ مرغ تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی سوپ مرغ با پارسی دی همراه باشید.

Image result for ‫سوپ مرغ‬‎

  • دانیال عظیمی
  • دوشنبه ۲۳ دی ۹۸

طرز تهیه “شیرینی نارگیلی” با ترفند خوشمزه شدن

آموزش درست کردن شیرینی نارگیلی

 مواد لازم برای شیرینی نارگیلی

  • پودر نارگیل پرچرب 300 گرم مهادل 2 پیمانه
  • شکر 250 گرم
  • سفیده تخم مرغ 3 عدد
  • آب لیمو نصف قاشق چایخوری
  • وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
  • روغن مایع نصف پیمانه سر خالی

Image result for ‫شیرینی نارگیلی‬‎

  • دانیال عظیمی
  • پنجشنبه ۱۹ دی ۹۸

طرز تهیه بادمجان شکم پر

بادمجان شکم پر یکی از غذاهای خوشمزه و معروف ایرانی است که در برخی شهرهای کشورمان به عنوان یکی از مجلسی ترین غذاهای مجالس شناخته می شود. این غذای خوشمزه از ترکیب گوشت چرخ کرده ، بادمجان و گوجه فرنگی تهیه می شود.این غذا در شهرهای مختلف کشورمان با روش های مختلفی طبخ می شود. می توانید بادمجان شکم پر را بدون گوشت چرخ کرده تهیه کنید. ضمن اینکه می توانید برای خوشمزه تر شدن این غذا به آن قارچ و پنیر پیتزا هم اضافه کنید. با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر بادمجان شکم پر تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری بادمجان شکم پر تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش این غذای خوشمزه از سایت تهران آشپز همراه باشید

تهیه بادمجان شکم پر

 

  • دانیال عظیمی
  • يكشنبه ۱۵ دی ۹۸