کیک کنجدی
مواد لازم
آرد دو پیمانه
شیر یک پیمانه
روغن نصف پیمانه
شکر یک پیمانه
پوست رندهشده پرتغال به میزان لازم
بیکینگپودر یک قاشق مرباخوری
گلاب نصف پیمانه
هل یک قاشق مرباخوری
کنجد و دراژه های رنگی برای تزئین به میزان لازم
کیک کنجدی
طرز تهیه
ابتدا شکر و روغن را مخلوط کرده و بعد تخممرغ را به آن اضافه و مخلوط میکنیم. شیر و گلاب را در این مرحله میافزاییم. آرد را به همراه بیکینگپودر دوبار الک کرده و کمکم به مواد اضافه میکنیم و به حالت دورانی هم میزنیم تا پف آن نخوابد. سپس پوست پرتغال را افزوده و کنجد را روی آن میپاشیم و به مدت 30 تا 35 دقیقه درون کیکپز قرار میدهیم و در نهایت دراژه ها را روی آن می پاشیم.
با رهاوب همراه باشید
منبع: groohashpazi.blogfa.com